Підвищення кваліфікації у 2023/2024 н. р.

Інститут післядипломної освіти Університету Грінченка пропонує керівникам та педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Програми підвищення кваліфікації за дистанційною (асинхронною та синхронною), очною та змішаною формами навчання.
І. Дистанційна програма підвищення кваліфікації «24х7х365». Програма передбачає самостійний вибір педагогами змісту, часу та тривалості навчання. Програма доступна протягом 24-ох годин на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Учасникам Програми пропонуємо для вибору понад 500 навчальних модулів, укладених відповідно до вимог Професійних стандартів: «Керівник закладу загальної середньої освіти»; «Керівник закладу дошкільної освіти»; «Вихователь закладу дошкільної освіти»; «Вчитель початкових класів, вчитель закладу загальної середньої освіти»; «Практичний психолог закладу освіти». Опрацювати обрані модулі педагог може у зручний для себе день та час із персонального гаджета. Після успішного завершення навчання учасник відразу отримує на свою е-адресу сертифікат. Навчальні модулі Програми постійно оновлюються протягом року.
ІІ. Очна програма професійного розвитку педагогів безпосередньо у закладі освіти. Інститут пропонує тематику очних занять для педагогів різних спеціальностей закладу освіти або проводить заняття на тему, яку визначає та замовляє заклад освіти. Заняття (тренінги, майстер-класи, семінари тощо) проводяться безпосередньо в закладі освіти у зручний для педагогів день та час.
ІІІ. Очно-дистанційна програма підвищення кваліфікації керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Програма спрямована на розвиток управлінської компетентності керівників та їх заступників. Програма передбачає проведення вебінарів та очних занять на базі закладів освіти. Учасники програми самостійно обирають або замовляють тематику занять.
ІV. Програма розвитку персоналу закладу освіти. На замовлення адміністрації закладу освіти фахівці Інституту проводять вивчення запитів педагогів та формують і реалізовують індивідуальну для кожного закладу освіти Програму підвищення кваліфікації з обов’язковим урахуванням стратегії розвитку закладу освіти.
V. Дистанційна онлайн-програма «Безперервна підтримка професійної діяльності педагога». Актуальні щотижневі вебінари на проблеми, які потребують термінового вирішення. Тематика оновлюється щомісяця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*