Рибак Ольга Стефанівна: переможець ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017» у номінації «Інформатика»

Рибак Ольга Стефанівна, учитель Технічного ліцею міста Києва, – переможниця ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Інформатика».
«У кожній людині – Сонце. Дайте змогу йому сяяти!» – педагогічне кредо Ольги Стефанівни. Вона компетентний, творчий, ініціативний учитель, справжній майстер своєї справи.
Хвилювання, гордість за себе і за колег, радість від спілкування та задоволення від отриманого досвіду супроводжувало Ольгу Стефанівну протягом усього часу Конкурсу.
Під час представлення навчального проекту на тему «Діаграми навколо нас» учитель презентувала технологічну карту, за якою спланувала самостійну дослідницьку діяльність учнів, поставила перед ними цікаве питання «Чи є діаграма дзеркалом світу?», показала нестандартні види діаграм.
На майстер-класі Рибак О. С. поділилась власними знахідками, розповіла про платформу MOODLE, що дозволяє створити особливий освітній простір, у якому дітям комфортно вчитися, організувати перехід до створення багатошарових кейсів. А головне – вчителю стати наставником, тренером.
Як і щодня на уроках, так і на конкурсному випробовуванні «Урок» Ольга Стефанівна вміло організувала діяльність учнів. Тема уроку «Створення презентацій з використанням майстра автовмісту і шаблонів» не була надскладною, але вразила оригінальністю викладу матеріалу. Конкурсантка швидко знайшла спільну мову з учнями, й урок пройшов у приємній атмосфері взаєморозуміння, в активному самостійному пошуку рішень. Очі дітей світились від захоплення… А несподівана фізкульт-хвилинка сподобалась і учням, і членам журі.
Вітаємо Ольгу Стефанівну із заслуженою перемогою!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*