ХХІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«…Своє життя поклали на ваги,
І не вагались жодної хвилини.
Злякалися, спинились вороги.
І ми сьогодні маєм – Україну!»
Ольга Калина

Розпочався ХХІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Він проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду у конкурсі приймаються роботи на тему: «Заради честі, миру і майбутнього України» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», що раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів, присвячені українським добровольцям, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України.

Учні, які бажають взяти участь у II етапі ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості повинні зареєструватися до 4 лютого 2022 року за посиланням: https://cutt.ly/XT8L8m6 та надіслати творчу роботу на тему: «Заради честі, миру і майбутнього України» на електронну адресу: konkurskor@gmail.com .

У заголовку листа необхідно вказати номінацію «Література» чи «Історія України і державотворення», прізвище та ім’я, район, клас та заклад освіти, у якому навчається учасник.

Лист Міністерства освіти і науки України від 09.11.2021 № 1/19299-21 «Про проведення ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»

Наказ Департаменту освіти і науки від 28.12.2021 № 215 «Про проведення І-ІІ етапів XXI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2021/2022 навчальному році»

Реєстрація на участь у ХХІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*