Вітаємо з ювілеєм Глазову Олександру Павлівну!

Вельмишановна Олександро Павлівно!

Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого ювілею!

Кожна людина з моменту народження пише книгу свого життя, перегортаючи сторінки власного часопису щодня, творить свою долю. Сторінки Вашої біографії сповнені нарисами років, які Ви присвятили натхненному служінню улюбленій справі, Університету, освітянській спільноті. За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого й розсудливого працівника та щирого патріота своєї держави. Нині важко уявити собі столичну освіту в царині шкільної методики навчання української мови без Вашого імені.

Висловлюємо вдячність за багаторічну професійну діяльність, спрямовану на забезпечення безперервного фахового розвитку вчителів закладів загальної середньої освіти столиці, внесення суттєвих актуальних змін у зміст та форми післядипломної педагогічної освіти, що є значним внеском у розвиток, зростання і процвітання нашого Університету! Бездоганне знання справи, відданість їй, висока освіченість і культура, прекрасні людські якості є Вашим безцінним надбанням, запорукою успіхів, авторитету та шани серед людей.

Як знаний науковець, викладач і методист-практик, Ви робите вагомий внесок у розвиток освіти в Україні, передаючи кожній людині неоціненний скарб високої освіченості та духовності, формуєте нове покоління професійної освітянської еліти. Ваш вагомий досвід, постійна підтримка вчителів столиці на шляху їхнього професійного зростання надихає на творчість вчителів-словесників.

Пишаємося тим, що доля дарувала нам можливість працювати разом. Вдячні Вам за культуру лідерства служіння, наполегливість і самовідданість у роботі. Нехай здійсняться Ваші мрії, втілюватимуться у життя творчі задуми, кожен день буде наповнений джерелом життєдайної наснаги та позитиву, осяяний почуттям любові, щирості та взаєморозуміння.

Земних Вам щедрот та прихильності долі, невичерпної наснаги і нев’янучого довголіття, розуміння і підтримки з боку рідних, друзів та колег! Здоров’я, добробуту, сімейного затишку, полум’яної енергії, креативності на многії літа!

З повагою колектив Інституту післядипломної освіти.

Сайт Олександри Глазової

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*