ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю,
народ – нацією, країна – державою!»
М. Грушевський

Розпочався ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
Він проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду в Конкурсі приймаються матеріали на тему: «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той що обрав тебе навіки вік» (В. Стус), які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах. Творчі роботи з літератури можуть бути різноманітними за жанром, конкурсні роботи з історії мають носити дослідницький характер з обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо). Конкурсна робота має виявити здатність учня самостійно осмислити проблему з обраної теми, творчо та критично її дослідити, зібрати, систематизувати й проаналізувати джерела та літературу, сформулювати висновки.
Надіслати творчу роботу на електронну адресу Shev.konkurs@kubg.edu.ua до 1 лютого 2021 року включно. У заголовку листа необхідно вказати прізвище та ім’я, клас та заклад освіти, у якому навчається учасник, номінацію «Література» чи «Історія України і державотворення».
Лист Міністерства освіти і науки України від 06.11.2020 № 1/9-619 «Про проведення ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»
Наказ Департаменту освіти і науки від 20.01.2021 № 9 «Про проведення І та ІІІ етапів ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2020/2021 навчальному році»
Реєстрація на участь у ХХ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)
Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*