Майстер-клас для керівників РМО та учителів трудового навчання

29 жовтня 2019 року в спеціалізованій школі № 254 Святошинського району відбувся майстер-клас «Фантазійна аплікація. Технологія оздоблення виробів машинною вишивкою» для керівників РМО та вчителів трудового навчання шкіл столиці. Майстер-клас провела досвідчена і неймовірно талановита вчителька трудового навчання спеціалізованої школи № 35 Святошинського району Юлія Олександрівна Евженко, яка поділилася власними розробками та продемонструвала вироби, виготовлені власноруч з використанням машинної вишивки.
Педагоги ознайомилися з технологією оздоблення виробів машинною вишивкою та виготовлення аплікації на фетровій основі з використанням елементів, виконаних машинною вишивкою. Кожен учасник не тільки здобув нові знання, а ще й отримав навички виготовлення накладної фантазійної аплікації.
Захід організовано методистом НМЦ координації методичної роботи та освітніх вимірювань Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Рак Л.М. спільно з методистом НМЦ Святошинського району Хоменко Г.Г.
Презентація заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*