Семінар для вчителів біології ЗНЗ

13 березня 2017 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка було проведено семінар «Шкільна біологічна освіта: традиції та інновації» для вчителів біології ЗНЗ.
Виступ М.А.Вихренко, вчителя біології середньої школи №65, співробітника УЦОЯО, було присвячено формуванню на уроках біології предметних компетентностей учнів та принципам складання завдань Зовнішнього незалежного оцінювання з біології. Було представлено зразки тестових завдань 2015 та 2016 років та їхній аналіз згідно з критеріями оцінювання.
А.О.Чернінський, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник відділу фізико-хімічної біології клітинних мембран Інституту фізіології ім. О.Богомольця НАН України, доцент Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, зупинився на питанні роботи з обдарованою учнівською молоддю та надав конкретні поради щодо підготовки школярів до конкурсу «Нейронауки».
О.А.Андерсон, учитель біології СЗШ №4, автор багатьох розробок дидактичних матеріалів, прокоментувала сторінки підручника для 9 класу та надала рекомендації з його використання в навчальному процесі.
О.А.Андерсон. На перетині педагогічного досвіду та сучасної біологічної науки: презентація
А.О.Чернінський. Нейроконкурс – змагання школярів із нейронаук: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*