Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка підтримує професійні зв’язки із зарубіжними та міжнародними інституціями.
У 2015-2016 рр. реалізовано спільний проект з Університетом ім. Т.Ґ.Масарика (м. Брно), у межах якого проведено навчання педагогічних працівників навчальних закладів міста Києва та Київської області за програмою “Драматичне виховання. Теорія і практика”.
Підвищення кваліфікації вчителів іноземних мов здійснюється за підтримки Центру німецької культури «Widerstrahl», Відділу культури посольства Великої Британії в Україні, Британської Ради; Міжнародної організації вчителів англійської мови як іноземної ITEFL; відділу культури Посольства Франції в Україні, Гете-Інституту (Київ).
У 2017 році планується впровадження змішаного очно-дистанційного навчального курсу DLL як фахового модуля для вчителів німецької мови.
До проведення занять, тренінгів, майстер-класів для вчителів англійської мови залучаються методисти видавництв Macmillan, Cambridge, Oxford University Press.
Інститут спільно з установами-партнерами підтримує впровадження програм екологічного виховання. З 2011 року за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні впроваджується проект «Зелений пакет»: поширюються інформаційні матеріали, проведені тренінги для вчителів. У співпраці з Міжнародним Інститутом Екології, Економіки і Промисловості (Університет Лунда, Швеція) реалізується Проект ЮНЕСКО «Охорона довкілля».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*