Методична конференція для вчителів іноземної мови

30 серпня 2016 року для вчителів іноземної мови було проведено методичну конференцію «Формування професійної компетенції вчителя».
Педагоги ознайомилися з методичними рекомендаціями МОН України щодо викладання іноземної мови у ЗНЗ в 2016/2017 навчальному році, структурою 2016/2017 навчального року, основними змінами в навчальних програмах, особливостями роботи над розробкою кваліфікаційної рамки показників фахової майстерності вчителів іноземних мов у спільному проекті МОН України та Британської Ради в Україні «Післядипломна педагогічна освіта вчителів іноземних мов». Документ складається з шести розділів: планування уроків, розуміння процесу учіння та учнів, організація класу та навчальної діяльності, оцінювання та аналіз навчальних досягнень, знання предмета, безперервний професійний розвиток учителя.
Було презентовано навчально-методичні видання з іноземних мов видавництва «Ранок» та новий навчально-методичний комплект для учнів 8-го класу загальноосвітніх навчальних закладів «Dive into English» автора Валентини Буренко (бренд-менеджер видавництва «Ранок» Світлана Губарева).
Пропонуємо ознайомитися з матеріалами виступів:
В.М.Буренко. Навчально-методичний комплект для 8-го класу «Dive into English»: презентація виступу
С.Губарева. Назустріч новому навчальному року: презентація виступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*