Круглий стіл за результатами проекту «Доступна освіта для дітей з аутизмом»

31 травня 2016 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбувся заключний Круглий стіл за результатами навчального проекту «Доступна освіта для дітей з аутизмом». У роботі Круглого столу взяли участь представники відділу освіти дітей з особливими потребами Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України; педагоги дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів – учасників навчального проекту; методисти науково-методичних центрів/кабінетів (РНМЦ/РНМК) районних у місті Києві державних адміністрацій; представники Київської та районних у місті Києві психолого-медико-педагогічних консультацій (ПМПК).
Навчальний проект реалізовано науково-методичним центром інклюзивної освіти ІППО спільно з Інститутом людини Київського університету імені Бориса Грінченка. Науковий керівник проекту – доктор психологічних наук, професор Т.В.Скрипник.
Мета заходу – представлення та обговорення результатів навчального проекту та планування подальших дій щодо підтримки педагогів у роботі з дітьми, які мають аутичний спектр розладу.
Учасники навчального проекту отримали сертифікати ІППО КУ імені Бориса Грінченка про завершення успішного навчання за програмою навчального проекту «Доступна освіта для дітей з аутизмом».
Класний менеджмент. Ефективне оформлення освітнього середовища: презентація
Індивідуальна програма розвитку як керівництво до дії: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*