Завершення відбіркового етапу ІІІ (завершального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Англійська мова»

18 квітня 2016 року відбулось офіційне оголошення результатів відбіркового етапу ІІІ (завершального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Англійська мова».
У залі СШ №106 ― учасники конкурсу, члени журі та оргкомітету, а також представники благодійних організацій. Розпочала урочисте зібрання член центрального оргкомітету ― головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України О.Коваленко. Вона привітала учасників з успішним виконанням програми відбіркового туру. Заступник голови журі О.Пасічник оголосив прізвища конкурсантів, які братимуть участь у ІІ етапі, та побажав 11 учасникам, які від’їжджають додому, успіхів та нових творчих досягнень. З теплими словами до учасників звернулися члени журі Любов Залюбовська, Оксана Карпюк та Ханлет Наталі Марі. А потім ― вручення дипломів учасників та пам’ятних подарунків.
Особливо зворушливим на церемонії було відзначення вчителя англійської мови Попаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 Луганської області Єресько Світлани Іванівни. Усі, хто виступав, наголошували на особливих заслугах колеги, яка працює в надзвичайно складних умовах і служить справі виховання українських школярів. Пам’ятні подарунки їй вручили представництва «Оксфорд Юніверсіті Прес», «Пірсон Ед’юкейшн» та «Express Publishing».
Від імені учасників до присутніх звернулася вчитель англійської мови Сокальської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Львівської області Наталія Попович. Вона подякувала організаторам за гостинність, а членам журі ― за створену доброзичливу професійну атмосферу і зазначила, що набутий досвід кожен з учасників принесе у свій регіон і стане агентом змін в країні.
На згадку про конкурс «Учитель року-2016» учасники сфотографувалися разом із членами журі.
Фотогалерея

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*