Професійні знання вчителів англійської на заключному етапі конкурсу «Вчитель Року» перевірятиме Кембриджський університет

Екзаменаційний департамент Кембриджського університету надасть 25 тестів TKT (Teaching Knowledge Test) для 25 кращих вчителів України, з метою об’єктивної перевірки знань з методики викладання англійської як одного з етапів конкурсу.
TKT (Teaching Knowledge Test) модульний тест, що перевіряє базові знання необхідні для викладання англійської. TKT підходить як для вчителів з досвідом викладання, так і для тих, хто починає свою кар’єру.
Інсує 3 основні модулі тесту TKT:
TKT Module 1: Background to language teaching (Основи методики викладання);
TKT Module 2: Planning for language teaching (Планування навчального процесу);
TKT Module 3: Classroom management (Управління навчальним процесом).
Тести TKT є міжнародно визнаним інструментом перевірки професійної компетенції вчителів англійської мови. Сертифікати TKT визнаються у понад 60 країнах світу роботодавцями у державних та приватних організаціях як незалежне підтвердження володіння методиками викладання англійської. Тести популярні як серед викладачів-початківців, так і серед досвідчених професіоналів адже підготовка до складання тестів допомагає організувати існуючі знання з методики та відкриває нові тренди у викладанні мови.
Формат тесту:
Паперова версія тесту, що триває 80 хвилин та складається із 80 запитань. Кожне запитання оцінюється в 1 бал. Тест складається із завдань множинного вибору та завдань на поєднання.
Максимальна кількість балів = 80. Детальніше з форматом тесту можна ознайомитись за посиланням: http://www.cambridgeenglish.org/images/tkt-handbook-modules-1-3.pdf
Адміністрування екзамену відбуватиметься за допомогою авторизованого екзаменаційного центру Cambridge English, Grade Education Center, за стандартами Кембриджського університету.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*