Даніленко Алла Степанівна: переможець ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2016» у номінації «Математика»

Не вірте тим, хто каже, що математика — «суха» наука. Вона — цариця наук, в ній — невимовна краса й поезія. Але підкорити її вершини можуть не всі. Вона любить тільки відданих.
Даніленко Алла Степанівна, учитель математики Технічного ліцею, свою вірність математиці підтверджує багатьма роками професійної діяльності, тому закономірною стала її перемога у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року». Про себе вона написала так: «Ось уже 18 років я – педагог! І усвідомлюю, що це зовсім не мало… Я щасливий учитель, бо вірю, що мої учні – найкращі, і ця віра породжує любов, яка дає право сподіватись на завтрашній щасливий день. Переконана, що захопити учнів предметом може тільки закоханий у свій предмет учитель. Тому моя величезна захопленість математикою є запорукою моєї успішної роботи. Я не просто навчаю учнів математики, я її пропускаю через себе, вкладаючи щоразу частинку своєї любові, свого серця у своїх вихованців.
Таке ставлення до роботи знаходить відгук у моїх учнях. Вони — такі само фанати математики. Для них я не тільки вчитель-предметник, я – порадник, куратор, часом друг, а іноді – матуся, але завжди – самодостатня особистість! Вимогливість, чесність, сумлінність, комунікабельність, старанність, щирість – риси мого характеру.
Девіз «Будь активною, життєрадісною та відкритою світові» сприймаю як наказ собі і намагаюся його виконувати. Я енергійна, займаюся спортом (ковзани, велосипед, ролики – мої друзі), люблю туризм, подорожі, обожнюю кінні прогулянки. І при цьому я — мама, дружина, донька».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*