Фурман Валерій Вікторович: переможець ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2016» у номінації «Захист Вітчизни»

У кожної людини свій шлях у житті, і долею призначено її місце на землі. У спеціалізованій школі №89 працює Фурман Валерій Вікторович, учитель предмета «Захист Вітчизни». Його люблять і поважають, він потрібний дітям і без них не уявляє свого життя.
Про кар’єру військового він мріяв з дитинства, адже армії присвятили себе його дідусь і батько. Але в неспокійних 90-х після служби в Збройних Силах України за рекомендацією військкомату пішов працювати в службу охорони школи. Уже скоро в колективі помітили, що біля Валерія Вікторовича почали об’єднуватися зацікавлені учні-хлоп’ята. У жіночому учительському колективі вони обрали собі лідера-чоловіка, команди й поради якого не підлягали сумніву чи критиці. Він став для дітей незаперечним авторитетом, до нього з повагою ставилися вчителі.
І ось одного разу директор школи Саратова Олена Григорівна запропонувала:
– А чому б Вам не спробувати себе в ролі вчителя?
Потім були роки навчання в університеті, постійне самовдосконалення і професійне зростання. «Він надійний, і на нього можна в усьому покластися», — ця характеристика учнівського та педагогічного колективів найкраще характеризує Валерія Вікторовича. А перемога на міському конкурсі «Вчитель року-2016» — це закономірний результат відповідального ставлення учителя до своєї професії.
Уже після конкурсу Валерій Вікторович, усміхаючись, зауважив: «А знаєте, я продовжив не тільки чоловічу, але й жіночу династії, тому що мої мати та бабуся були вчителями».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*