Семінар ІППО для музичних керівників ДНЗ

25 січня 2016 року в ДНЗ №677 відбувся семінар «Особливості організації і проведення музичних занять у ДНЗ». Було обговорено питання реалізації завдань музичного виховання та музичного репертуару.
Викладач кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти ІППО КУ імені Бориса Грінченка Лариса Євгенівна Пєчка надала рекомендації щодо планування занять та упровадження пісенної й танцювальної творчості дітей.
Музичний керівник приватного навчального закладу «Легіон зірок» Солом’янського району Дарія Олександрівна Ланженко поділилася досвідом створення хореографічних композицій для дошкільників. Педагог представила свої творчі проекти, продемонструвала фрагменти музично-ритмічних рухів, таночків.
У виступі музичного керівника ДНЗ №677 Наталії Федорівни Рубальської йшлося про роль, місце і значення музичних занять в естетичному розвитку дітей дошкільного віку. Було проведено майстер-клас зі співу.
Людмила Миколаївна Шукаєва, музичний керівник ДНЗ №596 Голосіівського району, запропонувала нові ідеї щодо застосування в театралізованій діяльності дітей актуальних атрибутів і матеріалів.
Програма семінару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*