Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра»

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Львівського національного університету імені Івана Франка, та ГО «Львівське товариство» у місті Києві, Міжнародний Фонд Івана Франка втретє проводить Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра» (далі – Конкурс).
Конкурс має на меті посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка шляхом створення літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких він працював, та дослідити його літературну спадщину, наукову, культурологічну та громадську діяльність.
Прийом конкурсних робіт розпочнеться з 15 листопада і триватиме до 15 грудня 2019 року.
Переможці Конкурсу і дипломанти визначатимуться у чотирьох номінаціях: «Проза», «Поезія», «Драматургія» та «Краща ілюстрація до творів Івана Франка». Кожна номінація має дві вікові категорії: учні віком 6-11 років і 12-16 років відповідно.
Детальну інформацію про участь у конкурсі та адресу, куди необхідно надсилати конкурсні матеріали, буде розміщено на сайті ІМЗО.
Положення про Конкурс
Лист МОН від 06.11.2019 № 1/9-690 «Про організацію та проведення ІІІ Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*