Відеопроєкт «ЗНО. Готуймося разом!»

У 2015 році Видавничий дім «Освіта», шукаючи шляхи підвищення якості власної продукції та сприяння розвитку української освіти, ініціював Український науково-методичний проєкт «Якість освіти». Мета проєкту – надавати фахову допомогу освітянам України, поширювати авторські методики викладання, вести прямий діалог з авторами підручників, забезпечити зв`язок між провідними фахівцями кожної наукової галузі, методистами, управлінцями, вчителями.
Викладач ІППО Ольга Дудар спільно з Українським науково-методичним проєктом «Якість освіти» (Видавничий дім «Освіта») пропонують новий відеопроєкт «ЗНО. Готуймося разом!», завдання якого – запропонувати вчителям дієві методичні прийоми та апробувати власні вчительські знахідки.

Презентація проекту
Давня історія
Трипільська культура
Кочовики

Ольга Дудар співпрацює з проектом понад три роки не лише як автор підручників та посібників для вчителів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а й як експерт з предмета «Історія». Вона презентує власні педагогічні ідеї, методичні розробки, прийоми та методи викладання, проводить вебінари (http://yakistosviti.com.ua/uk/Proekt-IA-doslidnik), виступає спікером Web-STEM-школи (у співпраці з ДНУ «ІМЗО»), відповідає на запитання, що надходять від вчителів України.
Запрошуємо вчителів історії (і не лише їх) долучитися до діалогу про якісні інструменти, що допоможуть ефективніше працювати на уроках і під час підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання з історії Україні у форматі коротких відеодискурсів.

Детальніше про проект «Якість освіти»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*