Вітаємо нашого колегу – переможця ХІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій

З 26 по 27 вересня 2019 року в м. Черкаси проходив ХІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій.
Упродовж попередніх десяти років, крім українських педагогів, у заході взяли участь науковці та вчителі Польщі, Сполучених Штатів Америки, Болгарії, Грузії, Латвії, Литви, Південної Кореї, Республіки Білорусь, Казахстану, Республіки Молдова та інших країн. Вітчизняні та зарубіжні педагоги презентували на Фестивалі авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи. Цього року для участі в конкурсній частині Фестивалю надійшло 193 роботи.
Дипломи освітянам-переможцям вручила начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України С.В.Кириленко.
У номінації «Інновації в управлінні закладами освіти та неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника» диплом переможця здобув завідувач кафедри історичної та громадянської освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Фелікс Львович Левітас. Наш колега підготував конкурсну роботу «Як підготувати майстер-клас з історії».

One Response to Вітаємо нашого колегу – переможця ХІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій

  1. Avatar Людмила сказав:

    Радіємо за колегу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*