Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток мовної особистості педагога: лінгводидактичний та когнітивний аспекти»

30 травня 2019 року кафедра методики мов та літератури Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка проводить Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Розвиток мовної особистості педагога: лінгводидактичний та когнітивний аспекти».
Актуальність заходу визначається потребою пошуку ефективних шляхів формування комунікативно компетентної мовної особистості в умовах реалізації Концепції нової української школи та необхідністю громадського обговорення сучасних тенденцій методичного забезпечення цього процесу в післядипломній педагогічній освіті та фаховій підготовці вчителя.
До участі в конференції запрошуються наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, аспіранти, студенти, здобувачі наукових ступенів.
До 28 травня 2019 року потенційні учасники заходу мають надіслати на електронну адресу оргкомітету (kmml.ippo@kubg.edu.ua) заявку на участь і тези доповіді (форма подання – в Інформаційному листі).
Інформаційний лист
Програма Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції
Матеріали конференції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*