ХVІІI Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю,
народ – нацією, країна – державою!»
М. Грушевський

Розпочався ХVІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення». Він проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду в Конкурсі приймаються матеріали на тему «Духовні святині рідного краю», які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах. Творчі роботи з літератури можуть бути різноманітними за жанром, в конкурсних роботах з історії мають бути описані архітектурні та культурні пам’ятки – духовні святині рідного краю — або висвітлено життєвий шлях відомих та маловідомих історичних постатей, які вплинули на розвиток духовного та культурного життя українського народу. Роботи також можуть бути присвячені будівничим храмів – найкращих здобутків національної культури та духовної спадщини України. Конкурсна робота має виявити здатність учня самостійно осмислити проблему з обраної теми, творчо та критично її дослідити, зібрати, систематизувати й проаналізувати джерела та літературу, сформулювати висновки.

Лист МОН України від 06.11.2018 №1/9-680 «Про проведення ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»

Заявка на участь у ХVІІІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)

Наказ Департаменту освіти і науки від 28.11.2018 року №668 «Про проведення І-ІІІ етапів ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2018/2019 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*