Науково-методичний семінар для вчителів естетичних дисциплін ЗНЗ

11 жовтня 2018 року на базі СШ №7 імені М.Т.Рильського з поглибленим вивченням англійської мови Солом’янського району столиці було проведено організований НМЦ гуманітарної освіти та виховання ІППО КУ імені Бориса Грінченка науково-методичний семінар «Модернізація мистецької освіти в сучасній школі».
Про реалізацію ідей Концепції «Нова українська школа» у практиці закладів загальної середньої освіти розповіла Янковська Інна Миколаївна, доцент кафедри педагогіки та методики початкового навчання факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П.Драгоманова.
Комаровська Оксана Анатоліївна, доктор педагогічних наук, завідувач лабораторії естетичного виховання та мистецької освіти, старший науковий співробітник Інституту проблем виховання НАПН України, означила проблеми оцінювання і компетентнісного підходу в мистецькій освіті.
Автори підручників «Мистецтво. 1 клас» Лобова Ольга Володимирівна, доктор педагогічних наук, професор кафедри дошкільної і початкової освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, та Калініченко Олена Василівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки, начальник відділу по роботі зі студентами Київського національного авіаційного університету, розкрили особливості змісту та практичних завдань з музичного та образотворчого мистецтва на сторінках своїх книг та робочих зошитів.
Програма семінару
І.М.Янковська. Реалізація ідей Концепції «Нова українська школа» у практиці закладів загальної середньої освіти: презентація виступу
О.А.Комаровська. Мистецькі досягнення учнів: до проблеми оцінювання і компетентнісного підходу: презентація виступу
О.В.Лобова. Підручник «Мистецтво. 1 клас» як засіб реалізації ідей Концепції «Нова українська школа»: презентація виступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*