Тренінг «Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі Нової української школи»: навчаємо тренерів-педагогів

16–17 березня 2018 року проходило навчання тренерів-педагогів за модулем «Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі Нової української школи». Учасники переглянули мультфільм-історію виникнення LEGO та створили LEGO качечок. Знайомство з цеглинками LEGO відбувалось шляхом виконання ігрових вправ, будування. Тренери-педагоги взяли участь у вікторині «Цікаві факти», під час якої відповіді на запитання давали за допомогою шести цеглинок; підраховували кількість варіантів з’єднання шести цеглинок; пригадували власний ігровий досвід та грали в класики, «резиночки», з м’ячем; з’ясовували, ЧОМУ варто змінювати підхід у навчанні та розвитку дітей і ЯК це робити. Тренери пані Світлана та пані Людмила показали учасникам багато вправ з використанням шести цеглинок: «Запам’ятайки», «Математичний ланцюжок», «Говоримо і будуємо», «Візерунки», «Перетворюємо букви і цифри» та запропонували придумати свої.
Програма тренінгу була насиченою, цікавою. Учасники отримали не тільки знання і навички роботи з LEGO, а й позитивні емоції, що є дуже важливим і необхідним у житті кожної людини.
Дякуємо тренерам пані Світлані і пані Людмилі за високий професіоналізм, надані цікаві і корисні матеріали для роботи тренерів-педагогів з учителями першого класу.
Висловлюємо подяку Нідзієвій Вероніці Анатоліївні, директору гімназії №117 імені Лесі Українки, Лунько Наталії Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи у початковій школі, Тютюнниковій Наталії Вікторівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи, Токар Наталії Олександрівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи з іноземних мов за надання приміщення для проведення тренінгу та теплий прийом учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*