Тренінгове навчання вчителів початкової школи

З 15 по 28 лютого 2018 року було проведено тренінгове навчання (перший етап) учителів початкової школи ЗНЗ м.Києва, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 н. р.
У процесі роботи учасники тренінгів ознайомились із першим програмовим 12-годинним модулем «Сучасний учитель як провідник змін» та розглянули теми «Концепція Нової української школи», «Нові ролі і завдання вчителя в контексті сучасних змін», «Особливості організації освітнього середовища початкової школи», «Як працювати з курсом онлайн на платформі EdEra».
Захід відбувся відповідно до Плану заходів на 2017–2029 рр. із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».
Завдяки підтримці органів місцевого самоврядування, Управлінь освіти районних у місті Києві державних адміністрацій, районних науково-методичних центрів, керівників закладів освіти перший етап підготовки педагогів початкової школи до роботи в першому класі пройшов успішно.
Тренерами ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка здійснено моніторинг організаційних питань щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи.
Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*