Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)

Вельмишановні колеги!

Відповідно до Наказу МОН України від 30.08.2017 р. №1234 «Про проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» та плану заходів щодо виконання дослідно-експериментальної роботи на 2018 рік; плану роботи ІМЗО МОН України від 27.12.2017 р. №77, плану роботи ІІТЗН НАПН України від 25.01.2017 р. №2 запрошуємо взяти участь у заходах всеукраїнського рівня.
Запрошуємо всіх охочих учителів початкових класів, директорів, заступників директорів початкової школи, методистів до участі в зазначених заходах з метою підвищення ІК-компетентності та отримання досвіду щодо вдосконалення освітнього середовища початкової школи.
Реєстрація учасників на заходи здійснюється на сайті: http://virt-ikt.blogspot.com/
Витрати на організаційні внески та відрядження здійснюються за рахунок сторони, що відряджає.
Наказ Міністерства освіти і науки України від 30.08.2017 р. №1234 «Про проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)»
Лист Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України від 19.02.2018 р. №52
Додатки до листа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*