Історико-політичний захід «Євроатлантична інтеграція України»

21 грудня 2017 року на базі СШ І-ІІІ ступенів №277 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського р-ну м.Києва було проведено історико-політичний захід «Євроатлантична інтеграція України» (з елементами рольової гри).
Співорганізатори заходу – бібліотека Київського університету імені Бориса Грінченка, кафедра історичної та громадянської освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В.О.Сухомлинського.
У заході взяли участь науково-педагогічні, педагогічні та бібліотечні працівники, учні 11 класів СШ №277.
Захід підготували та провели викладач історії, вчитель-методист, член Національної спілки письменників України І.С.Притика; завідувач ШБІЦ Л.І.Березнюк; технічне забезпечення заходу – інженер-електронік Л.Ю.Камінська.
Програма заходу
Перспективи співпраці України з НАТО: презентація
Захід організовано у відповідності до Розпорядження Міністерства освіти і науки України щодо виконання Указу Президента України від 21 лютого 2017 року «Про концепцію вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки» і розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 травня 2017 р. №308-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 рік» і розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 р. №429-р «Про затвердження плану заходів з відзначення у 2017 році 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно-атлантичного договору вищим навчальним закладам, загальноосвітнім і професійно-технічним навчальним закладам підготувати і провести тематичні заходи, лекції для учнів та студентів з питань державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*