ХVІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю,
народ – нацією, країна – державою!»
М.Грушевський

Розпочався ХVІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення». Він проводиться під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду в Конкурсі приймаються матеріали на тему: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В.Липинський), які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах. Творчі роботи з літератури можуть бути різноманітними за жанром, конкурсні роботи з історії мають носити дослідницький характер з обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо). Конкурсна робота має виявити здатність учня самостійно осмислити проблему з обраної теми, творчо та критично її дослідити, зібрати, систематизувати й проаналізувати джерела та літературу, сформулювати висновки.
Лист Міністерства освіти і науки України від 03.11.2017 №1/9-588 «Про проведення ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 01.12.2017 №1124 «Про проведення І-ІІІ етапів ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2017/2018 навчальному році»
Заявка на участь у ХVІІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 02.03.2018 №160 «Про підсумки ІІІ (міського) етапу ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2017/2018 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*