Практичний семінар для молодих та новопризначених класних керівників ЗНЗ

10 жовтня 2017 року в РНМЦ Солом’янського району відбувся практичний семінар «Якість і результативність – цільовий орієнтир виховного процесу» для класних керівників ЗНЗ зі стажем роботи до 5 років.
Заступник директора РНМЦ Солом’янського району Р.П.Бикова розповіла присутнім про організацію виховного процесу в ЗНЗ Солом’янського району.
У семінарі взяли участь: Т.А.Ступак, заступник директора з виховної роботи СШ №173, Н.І.Камо, заступник директора з виховної роботи СЗШ №174, Н.І.Ігнатенко, учитель інформатики, класний керівник СШ №53, Н.А.Шерехор, учитель української мови та літератури, класний керівник СШ №7 ім. М.Рильського.
У ході обговорення було висвітлено такі важливі питання сьогодення, як партнерство школи і сім’ї у виховному процесі, шкільна медіація як ефективний спосіб подолання конфліктів у шкільному середовищі, інформаційна безпека школярів у сучасному світі, метод проектів як засіб створення акмесинергетичного середовища в гіперактивному класному колективі. Учасники семінару запропонували створити в навчальних закладах Родинні студії для батьків та дітей.
З класними керівниками було проведено інтерактивні ігри «Букет сучасного класного керівника», «Коло» та інші.
Р.П.Бикова. Якість і результативність – цільовий орієнтир виховного процесу: презентація виступу
Т.А.Ступак. Партнерство школи і сім’ї у виховному процесі: презентація виступу
Н.І.Камо. Медіація як спосіб подолання конфліктів у шкільному середовищі: презентація
Н.А.Шерехор. Використання проектних технологій у роботі класного керівника: презентація виступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*