Стартував VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка увосьме запрошує учнів 5-11 класів ЗНЗ, військових ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації до творчого інтелектуального змагання.
Для кожного патріота України в усіх куточках світу взяти участь у Конкурсі означає вшанувати пам’ять ВЕЛИКОГО УКРАЇНЦЯ, вкотре перечитати «Кобзар», звірити свої моральні імперативи з ПОЕТОВИМИ, виявити повагу до мови й традицій українського народу. Конкурс – це свято талантів і творчості молоді.
В урочистій обстановці 10 жовтня 2017 року в м.Кропивницькому відбулася церемонія відкриття VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. З вітальним словом до учасників заходу звернулася міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
Київські школярі — завжди активні учасники Конкурсу. Протягом наступного тижня в навчальних закладах столиці відбудеться відкриття шкільного етапу, а кращі з кращих киян у березні 2018 р. стануть, сподіваємося, переможцями фінального етапу. Тож запрошуємо всіх, хто небайдужий до Кобзаревої творчості, поезії та має що сказати світові про себе й Україну, приєднуватися до великої спільноти під назвою Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка-2018!
Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
Вітання міністра освіти і науки України
Сайт МОН України про початок VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2017-2018 н.р.
Лист МОН України від 14.09.2017 №1/9-495 «Про проведення VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2017-2018 н.р.»
Слайд-шоу відкриття VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (м.Кропивницький)
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 13 жовтня 2017 року №963 «Про проведення І-ІІІ етапів VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2017/2018 навчальному році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*