Науково-методичний семінар для вчителів естетичних дисциплін ЗНЗ

19 вересня 2017 року в Кловському ліцеї №77 Печерського району проведено науково-методичний семінар для вчителів естетичних дисциплін «Реалізація інтегрованого курсу «Мистецтво» в ЗНЗ». З компаративними методами викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» педагогів ознайомила кандидат педагогічних наук, член редколегії журналу «Мистецтво та освіта», експерт ЮНЕСКО з мистецької освіти, автор тридцяти підручників з музики, мистецтва, художньої культури Людмила Михайлівна Масол.
Виступ Наталії Ігорівни Овінникової, учителя-методиста музичного мистецтва СЗШ №119 Деснянського району, був присвячений інтерактивним технологіям, які використовуються при вивченні предмета «Мистецтво» в дев’ятому класі. Заслужений учитель України Жанна Станіславівна Марчук розповіла про формування міжкультурної толерантності учнів гімназії №290 Дарницького району в процесі вивчення предметів художньо-естетичного циклу та провела майстер-клас з виготовлення Етегамі з Манекі Неко.
Програма семінару
Л.М.Масол. Презентація підручника для 9 класу
Особливості роботи за підручником з інтегрованого курсу «Мистецтво»: перший авторський вебінар у рамках проекту «Актуальний діалог» від Л.М.Масол
Ж.С.Марчук. Формування у школярів міжкультурної толерантності

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*