Загальнонаціональний проект «Літні мовні табори»

У 2017 році продовжує роботу ініційований Міністерством освіти і науки України загальнонаціональний проект «Літні мовні табори».
Мета проекту – підвищити рівень володіння англійською мовою серед учнів. Діти матимуть можливість спілкуватися іноземною мовою в різних мовленнєвих ситуаціях. Буде проведено інтерактивні заняття з інтелектуальними іграми, екскурсії, спортивні змагання. Таким чином, навчання мови поєднуватиметься із захопливим відпочинком.
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1379 від 29.12.2015 «Про здійснення заходів щодо організації літніх мовних таборів» на базі загальноосвітніх навчальних закладів столиці працюватимуть літні мовні табори, у яких учні будуть мати можливість спілкуватися іноземною мовою і з однолітками, і з учителями, і з волонтерами в невимушеній дружній атмосфері.
Найбільш популярні табори з вивчення англійської, німецької, французької, іспанської мов, а ще – табори лінгвістично-культурно-спортивного спрямування. Тематичний напрямок навчальні заклади обирають за власним бажанням.
У роботі літніх мовних таборів будуть задіяні шкільні вчителі іноземної мови та інших предметів, психологи, волонтери, серед яких є носії мови.
Сайт МОН України: Літні мовні табори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*