Круглий стіл для вчителів біології та хімії

6 квітня 2017 року на базі гімназії №136 м.Києва відбувся круглий стіл «Форми організації діяльності учнів на уроці: як обрати доцільні та ефективні?» Учасниками заходу стали вчителі біології та хімії зі стажем до 5 років.
Виступ учителя гімназії №136, кандидата педагогічних наук, голови ГО «Асоціація вчителів біології України» О.В.Князевої було присвячено створенню різнорівневих завдань у відповідності до вимог програми та критеріїв оцінювання. Йшлося і про створення творчих завдань високого рівня та особливості їх розв’язування.
Учитель середньої школи №52 С.О.Столярова розповіла про перспективи використання інформаційних технологій при виконанні практичних та лабораторних робіт з біології. Молоді вчителі ознайомились із методикою створення сучасних навчальних презентацій.
На реалізації практичної складової програми з хімії в сучасних умовах зосередилась у своєму виступі І.О.Філоненко, завідувач НМЦ природничо-математичної освіти і технологій ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка.
Програма
С.О.Столярова. Використання інформаційних технологій у процесі виконання практичних та лабораторних робіт з біології: презентації
Сайт гімназії №136 м.Києва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*