Зустріч учителів російської мови й інтегрованого курсу «Література» з авторами підручників для 9 класу

Яким має бути підручник з російської мови та літератури? Це питання з’ясовували вчителі та представники видавництв – учасники круглого столу, проведеного 28 березня 2017 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.
Упровадження особистісно орієнтованого навчання та формування предметних компетентностей – саме ці завдання мають бути реалізовані в сучасному підручнику з російської мови. Про це йшлося у виступах авторів підручника Олени Самонової, Олени Крюченкової, Алли Приймак.
Про концепцію і структуру підручника для 9-го класу «Література (зарубіжна і російська)» авторів Євгенії Волощук, Олени Слободянюк, Олени Філенко учасники круглого столу дізналися від Олени Камишанської, завідувача редакції мови та літератури видавництва «Генеза».
Про методичні підходи до навчання в полікультурному середовищі та їх втілення в підручнику російської мови розповіла Інна Копитіна, вчитель російської мови та літератури, провідний редактор відділу філології видавництва «Ранок».
І.Копитіна. У нові часи з новим підручником: презентація
О.Самонова, О.Крюченкова, А.Приймак. Підручник для 9-го класу з російської мови для шкіл з українською мовою навчання видавництва «Генеза»: презентація
Є.Волощук, О.Слободянюк, О.Філенко. Підручник для 9-го класу з інтегрованого курсу «Література» видавництва «Генеза»: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*