ІІ Всеукраїнський (ХІІІ Всекримський) конкурс учнівської та студентської творчості «ЗМАГАЙМОСЬ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ!», присвячений Лесі Українці

Культурно-просвітницький Центр художня галерея «Sweetart – Знання» за підтримки Полтавської та Чернівецької обласних державних адміністрацій проводить ІІ Всеукраїнський (ХІІІ Всекримський) конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці, що був започаткований відомою громадською діячкою п. Марією Фішер-Слиж (Торонто, Канада) та проводився в Автономній Республіці Крим.
Метою конкурсу є сприяння глибшому ознайомленню молоді зі спадщиною великої української поетеси Лесі Українки, виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.
У Конкурсі можуть брати участь учні 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів різних форм власності. Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».
До 20 лютого 2017 року відбудеться I (регіональний) етап конкурсу в місті Києві. Заявки для участі в Конкурсі подавати за вказаною формою до 15 лютого 2017 року в Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка (пр-т П.Тичини, 17, каб. 221).
Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 050-19-00-887, 067-89-14-322, 099-06-32-210 чи електронною адресою: konkurs_lesya@ukr.net.
Лист Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 26.01.2017 №2.1/10-107

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*