Конкурс малюнків «Здай кров заради життя»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», Литовський національний центр крові за сприяння та підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України організовують та проводять у листопаді 2016 – квітні 2017 року ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя». Мета Конкурсу: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.
До участі в Конкурсі запрошуються учні 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів України. Конкурс відбуватиметься в два тури. Підсумки фінального туру буде оголошено не пізніше 21 квітня 2017 року, а його переможці, за можливості, будуть запрошені в міжнародну поїздку до Литовської Республіки.
Лист Міністерства культури України від 23.11.2016 р. №1514/4/15-16 «Про організацію ІІ Міжнародного українсько-літовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*