Методичний семінар для вчителів художньо-естетичних дисциплін ЗНЗ

29 листопада 2016 року в НВК «Домінанта» Дніпровського району було проведено методичний семінар «Особливості викладання предмета «Мистецтво» у 8 класі» для вчителів художньо-естетичних дисциплін ЗНЗ. Завідувач сектору профільної середньої освіти відділу загальної освіти і підготовки вчителів ДНУ Інституту модернізації змісту освіти МОН України Олена Василівна Гайдамака ознайомила присутніх із новим Державним стандартом інтегрованого курсу «Мистецтво», презентувала свій підручник та робочий зошит для учнів восьмого класу, рекомендувала освітянські інтернет-ресурси для вчителів образотворчого та музичного мистецтва.
О.В.Гайдамака. Особливості викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» у 8 класі: презентація виступу
О.Г.Шевченко. Твори для виконання на уроках мистецтва у 8 класі: додаток до виступу
Н.А.Футимська. Календарно-тематичне планування уроків курсу «Мистецтво» 8 клас за підручником Л.Г.Кондратової «Мистецтво» 8 клас
Виступ Олени Григорівни Шевченко, вчителя школи №292 імені гетьмана України Івана Мазепи, був присвячений різновидам музичних жанрів та естетично-емоційній складовій музичного матеріалу, що використовується на уроках мистецтва.
Ольга Миколаївна Максименко, вчитель СШ №110 Голосіївського району, розповіла про авторські розробки креативних завдань, мета яких – удосконалення розуміння мистецьких стилів та сприяння їх практичному використанню у творчості учнів.
Інформацію про методичні розробки уроків та календарно-тематичні плани до підручника «Мистецтво. 8 клас» автора Кондратової Л.Г. представила методист ІППО КУ імені Бориса Грінченка Наталія Анатоліївна Футимська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*