Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі педагогічної майстерності «Учитель року – 2017»

Справжній педагог, випереджаючи свій час, має працювати на майбутнє, і саме тому педагогічну професію вважають творчою місією. За твердженням В.О.Сухомлинського, тільки творчий учитель спроможний виховати творця: «Ми маємо справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті, – з людиною. Від нас, від нашого вміння, майстерності, мистецтва, мудрості залежить її життя, здоров’я, розум, характер, воля, громадянське й інтелектуальне обличчя, її місце і роль у житті, її щастя».
Найвищим рівнем педагогічної діяльності є педагогічна майстерність, яка ґрунтується на високому фаховому рівні педагога, його загальній культурі та педагогічному досвіді. Розкрити талановитого вчителя, дати йому можливості для розвитку творчості, сприяти творчим педагогічним пошукам — завдання Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». У цьому навчальному році представити свої професійні здобутки учителі зможуть у таких номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво» і «Початкова освіта».
Перший (районний) тур Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2017» стартує в листопаді 2016 року.
Положення про Всеукраїнський конкурс «Учитель року»
Наказ Міністерства освіти і науки України від 14.06.2016 р. №668 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017»
Наказ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 28.09.2016 р. №795 «Про проведення І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2017»
Сайт «Учитель року»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*