Навчально-практичний семінар для керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів

20 вересня 2016 року в ІППО КУ імені Бориса Грінченка відбувся навчально-практичний семінар «Проектний менеджмент» для керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва. Мета заходу – надання методичної допомоги педагогам і керівникам навчальних закладів, які мають намір подати інноваційний освітній проект для участі в загальноміському конкурсі на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти (розпорядження Київського міського голови №806 від 16.08.2016 р.)
Семінар відбувся в рамках організаційних заходів Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Участь у заході взяли понад 60 осіб, серед яких директори та заступники директорів навчальних закладів.
Програма семінару
Навчально-практичний тренінг «Проектний менеджмент»: презентація
Учасники семінару отримали загальну інформацію про щорічний загальноміський конкурс на отримання грантів від Київського міського голови у галузі освіти, зокрема про різні напрями грантів: «Здорова дитина», «Перспектива освіти», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю». Крім того, учасники семінару ознайомилися з вимогами до проектів, структурою проектної заявки, особливостями оцінювання проектних заявок.
До уваги зацікавлених осіб! Подання проектних заявок здійснюватиметься з 5 по 19 жовтня 2016 р., інформацію про переможців конкурсу буде оприлюднено на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*