Науково-методична конференція для вчителів фізики

26 серпня 2016 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася науково-методична конференція «Реалізація оновленого змісту шкільної фізичної освіти в 7-9 класах».
Захід було проведено для вчителів фізики та методистів РНМЦ. Участь у роботі конференції взяло понад 200 учителів ЗНЗ столиці. Серед учасників заходу були провідні науковці та викладачі закладів освіти Києва, автори підручників з фізики та укладачі навчальних програм.
Було презентовано новий інтерактивний онлайновий підручник з фізики, розглянуто питання впровадження оновленого змісту шкільної фізичної освіти в 7-11 класах, перспективи вивчення фізики та астрономії в школах України.
Учасникам конференції був запропонований огляд інтернет-ресурсів, де зосереджені всі необхідні для їхньої успішної роботи документи. Ними вони можуть скористатись у будь-який час, в будь-якому місці, з будь-якого пристрою.
Після завершення пленарного засідання для вчителів було проведено майстер-клас “Інструменти вчителя 2016: відомі, невідомі та незамінні” (презентація).
Програма конференції
Аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання з фізики у 2016 році
Особливості організації роботи наукових профільних шкіл МАНУ
Реалізація компетентністного підходу під час навчання фізики у 8 класі за підручником “Фізика” за редакцією В.Бар’яхтара, С.Довгого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*