Всеукраїнський конкурс “Ерудит”

Ми чуємо очима…
Всі звуки бачим ми.
Ми будемо щасливими
На зло лихій годині!
І впевнено крокуємо
Крізь нетрі тишини…

erudytРозпочався Всеукраїнський конкурс “Ерудит” серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей глухих та зі зниженим слухом. Мета Конкурсу – соціалізація та інтеграція у соціальне середовище дітей з особливими потребами, виявлення обдарованих учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл і стимулювання їх до здобуття вищої освіти.
Конкурс започатковується як щорічний і проводиться у два тури за гуманітарним та природничо-математичним напрямами. Перший тур – шкільний – проводиться у березні, а другий – Всеукраїнський – відбудеться 22 квітня в місті Києві на базі Культурного центру Українського товариства глухих (вул. Курська, 6).
Бажаємо всім учасникам конкурсу успіхів і перемог!
Положення про Всеукраїнський конкурс “Ерудит” серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл-інтернатів) для дітей глухих та зі зниженим слухом
Наказ МОН України від 17.03.2016 №284 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу “Ерудит” серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл-інтернатів) для дітей глухих та зі зниженим слухом у 2016 році»
Лист ДОНМС від 30.03.2016 №063-2764 «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу “Ерудит” серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл-інтернатів) для дітей глухих та зі зниженим слухом у 2016 році»
Лист УТОГ від 04.04.2016 №02-09/63 «Директорам: Київських спецшкіл-інтернатів №6; 9; 18 для дітей з вадами слуху»
Заявка на участь у Всеукраїнському конкурсі “Ерудит” серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей глухих та учнів 12-х класів шкіл зі зниженим слухом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*