Про проведення Першого Всеукраїнського наукового LEGO-турніру – FIRST LEGO League

27 лютого 2016 року в Києві відбудеться свято творчості, інтелекту та високих технологій: Перший Всеукраїнський науковий LEGO-турнір (FIRST LEGO League). Його мета — ознайомлення з програмами та засобами STEM-освіти.
Під час турніру 35 команд з України, віком від 6 до 16 років, будуть презентувати свої інноваційні розробки на тему «Сміття – це прихований скарб», демонструватимуть створених роботів у змаганнях «Гра Роботів».
Учасники заходу матимуть нагоду дізнатися про інноваційні STEM-програми, ознайомитись з робототехнікою, конструюванням, програмуванням, а гості – побачать не лише видовищні ігри та битви роботів, але й самі зможуть зіграти в робофутбол, взяти участь у змаганнях роботів-гонщиків та у майстер-класах.
До участі запрошуються педагогічні працівники, батьки та їх діти.
Реєстрація охочих долучитися до впровадження програм FIRST LEGO League (9-16 років) та FIRST LEGO League Jr. (6-9 років) у навчальний процес буде проходити біля інформаційного стенду. Зареєстровані учасники отримають електронний сертифікат та запрошення на подальше онлайн-навчання.
Турнір відбудеться 27 лютого 2016 року за адресою: м.Київ, вул. Заболотного, 37, у приміщенні ТРЦ АrtMall з 10.00 до 19.00.
Лист Інституту модернізації змісту освіти МОН України від 12.02.2016 №2.1/10-249 «Про проведення Першого Всеукраїнського наукового LEGO-турніру – FIRST LEGO League»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*