Презентація курсу «Культура добросусідства»

«Ми навчилися літати в небі, як птахи. Ми навчилися плавати в океані, як риби. Лишилося навчитися жити на землі, як люди», – цей афоризм Бернарда Шоу не втрачає своєї актуальності. Спілкуючись із представниками різних національностей, різних культур і соціальних верств, кожен з нас має навчитися поважати культурні цінності й традиції один одного, навчитися знаходити точки дотику.
17 лютого 2016 року столична загальноосвітня школа №286 гостинно приймала учасників круглого столу «Розвиток предметних компетентностей учнів початкових класів у процесі навчальної діяльності». У заході взяли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи, керівники МО вчителів початкових класів, учителі початкових класів шкіл Голосіївського району Києва.
Старший викладач кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти ІППО КУ імені Бориса Грінченка Л.В.Кравчук презентувала учасникам заходу інтегрований курс «Культура добросусідства»: розповіла про мету курсу, його особливості й переваги, ознайомила зі структурою програми та тематичними лініями курсу. Було обговорено питання нормативно-правового, навчально-методичного забезпечення курсу, організації та проведення його апробації в початковій школі.
Програма заходу
Л.В.Кравчук. Курс «Культура добросусідства» – інструмент формування соціальної компетентності й гармонізації міжкультурних відносин: презентація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*