Вітаємо з Новим роком!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком! Нехай принесе він мир і спокій! Міцного Вам здоров’я, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, здійснення найзаповітніших бажань!
Робімо добрі справи, ділімося теплом! Досягнімо в новому році того, про що давно мріємо! Нехай виправдовуються всі очікування й реалізуються найфантастичніші плани!
Щастя й добробуту нашій країні, любові, затишку й достатку нашим родинам!
З Новим роком!
Календар знаменних і пам’ятних дат – 2016
Які ялинкові прикраси цього року в моді? Живі квіти замість традиційних іграшок. Якщо ж полюбляєте класику, то кульки мають бути різного діаметра, але одного кольору. Улюблені кольори Вогненної Червоної Мавпи (2016 – саме її рік) – коричневий, зелений, теплий жовтий, рудий і червоний.
В одязі трендовий колір – червоний. Йдеться не про пурпуровий чи кораловий, а про яскраво-червоний, вогненний. Найбільш виграшним є симбіоз червоного й чорного в одному образі. Фаворитом лишається колір марсала (винний із нотками коричневого). Що ж стосується фактур, то в тренді мережива (чорні, білі, рожеві, пастельних відтінків), джинс, шкіра, замша, прозорі й напівпрозорі тканини.
Чого слід уникати? Леопардових принтів: миролюбну мавпу вони можуть злякати. Картатого і смугастого одягу: від нього віє агресивністю. Металевих ланцюжків і прикрас грубої геометричної форми: мавпі до вподоби округлі лінії.
Будьте гарні та щасливі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*