Сабол Діана Михайлівна, старший викладач кафедри

Д.Сабол

 

Сабол
Діана Михайлівна

Старший викладач кафедри,
кандидат психологічних наук

Телефон: +38 (044) 553-39-86
E-mail: d.sabol@kubg.edu.ua

 


Сабол Діана Михайлівна, старший викладач кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти. Закінчила Київський Інститут народного господарства ім. Д.Коротченка (спеціальність – економіст); Київський міський педагогічний університет імені Б.Д.Грінченка (спеціальність – практичний психолог); КУ імені Бориса Грінченка (спеціальність – менеджмент організацій). Додаткова освіта: Московський інститут Гештальту і Психодрами, спеціальність – гештальт-терапевт. Продовжує навчання в Київському Гештальт Університеті за спеціальністю супервізор з гештальту. Навчається в аспірантурі КУ імені Бориса Грінченка. Має такі сертифікати: про завершення освітньої програми першого ступеня «Вступ у гештальт-терапію/гештальт-консультування. Контакт із собою та з іншими»; про проходження довгострокової освітньої програми професійної підготовки гештальт-консультантів/гештальт-терапевтів другого ступеня Московського Інституту гештальту і психодрами; про проходження методичної підготовки до проведення соціально-психологічного тренінгу спілкування; про підготовку на семінарських заняттях з методики викладання навчального курсу «Пізнай себе»; про закінчення програми терапії за методом М.Мюррей; про участь в освітній програмі «Відновні практики. Принципи і процедури».
Автор друкованих праць з проблем практичної психології, вікової, генетичної та етнопсихології. Має авторські програми факультативних курсів з навчання старшокласників вишивки та основ психології.
На курсах підвищення кваліфікації педагогів викладає навчальні модулі: «Імідж сучасного педагога», «Конфліктологія», «Профілактика професійного та емоційного вигорання», «Ефективні способи спілкування», «Організація роботи практичного психолога навчального закладу». Проводить тренінги для педагогічних працівників ДНЗ і ЗНЗ.
Коло професійних захоплень: психологія творчості, етнопсихологія, гештальт-терапія, арт-терапія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*