Нагородження освітян – учасників міського туру конкурсу «Учитель року-2014»

29 травня 2014 року в приміщенні Київського міського будинку учителя відбулося урочисте нагородження переможців та учасників ІІ (міського) туру всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2014».
У міському етапі конкурсу взяли участь 49 кращих педагогів столиці. 15 переможців і призерів були нагороджені грошовими винагородами від Київської міської державної адміністрації та Грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Цінні подарунки переможці отримали від Київської громадської спілки «Освіторія».
Учасників конкурсу, які не посіли призових місць, відзначено Подяками Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та грошовими преміями від Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.
Освітян привітали поважні гості свята – голова Київської міської державної адміністрації Володимир Дмитрович Бондаренко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олена Григорівна Фіданян, голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Михайлович Яцунь та представник Київської громадської спілки «Освіторія» Артур Кочарян.
Щиро вітаємо педагогів з перемогою і зичимо подальших успіхів у професійній діяльності!
Переможці та учасники ІІ (міського) туру конкурсу «Учитель року-2014»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*